ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επικοινωνία - Απόρρητο - Ασφάλεια

(Θα βρείτε τις αναρτήσεις και τα σχόλια
στο κάτω μέρος της σελίδας)


Καλώς ήρθατε!

Επιτρέψτε μου να επισημάνω για όλους τους επισκέπτες τα παρακάτω:

1. Δυστυχώς, όταν αφήνετε σχόλιο και δεν συμπληρώνετε το email σας στο κατάλληλο πεδίο, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσω μαζί σας, αλλά πρέπει να περιμένω και να ελπίζω ότι θα ξαναμπείτε εδώ και ότι θα βρείτε την απάντησή μου (ανάρτηση ή σχόλιο).

2. Σας παρακαλώ, όλους όσους αφήνουν σχόλιο, να
γράφετε το email σας, ώστε να μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιήσω το email σας, και αυτό που θα φαίνεται στο σχόλιο είναι μόνο το όνομα που εσείς θα δηλώσετε.

3. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να γράψετε το email σας στο κατάλληλο πεδίο, σας παρακαλώ να το γράφετε μέσα στο σχόλιο. Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους, κι έτσι αν γράψετε εκεί το email επικοινωνίας σας, θα έχω τρόπο να επικοινωνήσω μαζί σας προσωπικά και δεν πρόκειται να δημοσιευτεί το email σας.

4. Το email μου για επικοινωνία είναι u_email_us(at)yahoo.com, όπου αντί το(at)θα βάλετε το @ (παπάκι) [για λόγους ασφαλείας και αντι-spam η διεύθυνση γράφτηκε εδώ με (at)].

5. Σχετικά με την αλληλογραφία μας, θα ήθελα να επισημάνω δυο πολύ σημαντικά πράγματα.
<> Το ένα είναι ότι η αλληλογραφία μας είναι αυστηρά μεταξύ μας.
Ποτέ δεν δημοσιεύονται γράμματα χωρίς την συγκατάθεση σας.

<> Το δεύτερο είναι ότι ακόμα και όταν συμφωνείτε να δημοσιευτούν τα γράμματα σας, τότε αφενός σας ζητώ να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο και από την άλλη αφαιρούνται από το γράμμα οποιεσδήποτε πληροφορίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έστω και υποψίες για την ταυτότητα σας.

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να
τηρείται το απόρρητο της αλληλογραφίας και ιδίως σε ένα τέτοιο θέμα όπως η πλαστική αισθητική επέμβαση.

Η συμμετοχή σας στο ιστολόγιο αυτό, η επικοινωνία σας μαζί μου δεν λειτουργεί 'ή όλα ή τίποτα'. Εννοώ, ότι το να επικοινωνήσετε μαζί μου δεν σημαίνει ότι σώνει και ντε θα πρέπει να δημοσιευτούν αυτά που λέμε μεταξύ μας.

Οπότε, σας π α ρ α κ α λ ώ μην διστάζετε να επικοινωνήσετε με τον φόβο ότι θα δημοσιευτούν αυτά που θα πούμε. Αυτό θα γίνει ΜΟΝΟ αν ΕΣΕΙΣ το επιτρέψετε. Απλά, πάντα λέω ότι τα γράμματα βοηθούν και άλλους αναγνώστες-ενδιαφερόμενους.


Σας ευχαριστώ που είστε εδώ!

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Από Anna206 - αυξητική στήθους: πόσο είναι το ....τόσο!

Eimai 23 xronon,1,76 ipsos kai 71 kila..Auto to mina tha kano auxitiki stithous kai lipoanarofisi.i plastikos mou thelei na balo enthemata megethous 350cc.Einai megalo megethos???Yparxei kamia photo gia na do to megethos??

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Anna206,


    Ευχαριστώ που βρήκες το θάρρος να επικοινωνήσεις.


    Σχετικά με την ερώτηση σου για τα 350cc, θα σου πω τα παρακάτω:

    1) Για να δεις πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος αυτό, ζήτησε από την πλαστική χειρουργό σου να σου δείξει ενθέματα αυτού του μεγέθους, έστω σε φωτογραφία


    2) Κανονικά οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν ειδικά δοκιμαστικά 'ενθέματα' (ας τα πούμε ενθέματα), τα οποία χρησιμοποιούνται ακριβώς για να δείξουν στην γυναίκα που θα κάνει την αυξητική πως θα είναι τα ενθέματα που θα της βάλουν. Κανονικά δηλαδή, η γιατρός πρέπει να σου τα δείξει και κατά την επίσκεψη σου / εξέταση να τα τοποθετήσει μέσα από το σουτιέν σου για να δεις κι εσύ πως θα είσαι περίπου μετά την αυξητική.


    3) Τα παραπάνω είναι αυτά που κανονικά πρέπει να κάνει ο γιατρός, ιδίως εφόσον του το ζητήσεις (αν και δεν θα έπρεπε να το ζητήσεις, αλλά θα έπρεπε να το κάνει από μόνος του). Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό, μπορείς να πάρεις δυο σακουλάκια μαλακά (αυτά που είναι για συντήρηση τροφίμων στο ψυγείο) και να τα γεμίσεις με τόσα ml νερό όσα τα cc του ενθέματος (350 στην περίπτωση σου). Φρόντισε το νερό να είναι χλιαρό ή προς το ζεστό για να μπορείς να το βάλεις άνετα μέσα από το στηθόδεσμο σου χωρίς να κρυώσεις. Όταν γεμίσεις τα σακουλάκια, δέστα σε τέτοιο ύψος ώστε να έχουν περίπου σχήμα κυκλικό και μέγεθος πορτοκαλιού (μικρό ή μεγάλο πορτοκάλι εξαρτάται από τα ml νερού που θα βάλεις).


    4) Τα 350cc είναι αρκετά. Εγώ έβαλα 380 και από 70-75ΑΑΑ έγινα 75D ή full 80C (ανάλογα με τη μάρκα του σουτιέν). Πριν είχα θώρακα 86 εκατοστά και τώρα 93,5-94 εκατοστά. Τα νούμερα όμως από μόνα τους δε σημαίνουν τίποτα. Πρέπει να λάβεις υπόψη το σκελετό σου, το πόσο φαρδύς είναι ο θώρακας σου, το αν και πόσο στήθος έχεις, το ύψος σου, και φυσικά το τελικό αποτέλεσμα που θέλεις εσύ για τον εαυτό σου. Τα 350cc σε μία γυναίκα 1,60 με στενό θώρακα και στήθος 65C θα φαίνονται τελείως διαφορετικά από ότι σε μία γυναίκα 1,80 με στενό θώρακα και στήθος 70A. Επίσης, στην ίδια γυναίκα τα 350cc φαίνονται διαφορετικά αν μπουν κάτω από το μυ και διαφορετικά αν μπουν επάνω από το μυ.



    Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να δώσεις στο γιατρό σου να καταλάβει τι μέγεθος θέλεις εσύ και να ζητήσεις να σου βάλει τα δοκιμαστικά ενθέματα. Δε νομίζω να σου το αρνηθεί. Αν θέλεις, μπορείς να της τηλεφωνήσεις για να κλείσεις ραντεβού και να της εξηγήσεις ότι θα ήθελες να σου βάλει αυτά τα δοκιμαστικά για να δεις πως περίπου θα είσαι. Έτσι θα μπορεί κι εκείνη να προετοιμαστεί σε περίπτωση που δεν έχει στο ιατρείο της τα δοκιμαστικά του μεγέθους που σου προτείνει να βάλεις.


    Όταν δεις πως περίπου θα είσαι με τα 350cc, σκέψου αν σου αρέσεις...Χαλάρωσε, δες τον εαυτό σου στο καθρέφτη και σκέψου 'το νέο μου στήθος'. Δες πως θα αισθανθείς, ειλικρινά. Αν είσαι ευχαριστημένη, τότε τα 350 είναι καλά. Αν δεν σου αρέσει αυτό που βλέπεις, τότε πρέπει να συζητήσεις με την γιατρό σου εναλλακτικές. Να ξέρεις ότι γενικά οι πλαστικοί χειρουργοί θέλουν όχι απλά να αυξήσουν το στήθος, αλλά να δώσουν ένα φυσικό αποτέλεσμα, ώστε η γυναίκα να νιώθει άνετα και να αποκτήσει σώμα με ωραίες αναλογίες, που δε θα τη δυσκολεύει. (Το δυσανάλογα μεγάλο ή μικρό στήθος δημιουργεί πρόβλημα με τα ρούχα, ενώ το υπερβολικά μεγάλο μπορεί να σε κουράζει, να σου δημιουργεί πρόβλημα στις καθημερινές σου δραστηριότητες κτλ).




    Είμαι στη διάθεση σου, αν θελήσεις να συζητήσουμε κάτι άλλο. Θα χαρώ να μάθω τα νέα σου, τόσο για τις εντυπώσεις σου με τα 350cc όσο και μετά την εγχείριση. Αν χρειαστείς παρέα ή παρηγοριά, εδώ είμαι...στο διαδίκτυο μεν, αλλά δίπλα σου δε.



    Φιλικά,
    Νele

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΝΑΒΑΛΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ..
    ΕΙΜΑΙ 29 ΕΤΩΝ ,ΕΧΩ ΥΨΟΣ 1.62 ΚΑΙ ΖΥΓΙΖΩ 49 ΜΕ 50 ΚΙΛΑ.ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΩ ΑΝΕΤΑ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
    ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ?
    ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΛΟ?
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ?
    ΤΑ ΕΝΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΦΗ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΤΗΘΟΥΣ ή ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ?
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΕΝΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΧ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΝΕΣΗ?
    ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ?
    ΟΤΑΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ,ΕΚΕΙΝΗ ΣΕ ΕΚΔΙΚΗΤΑΙ , ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ..
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ,ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ,ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ..
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ή ΟΧΙ ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΦΟΥΣΤΑΝΟ ή ΠΟΥΘΕΝΑ .ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ..
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα udazex,

    Mπορείς να βρεις την απάντηση μου
    εδώ.

    Φιλικά,
    Nele

    ΑπάντησηΔιαγραφή