ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Επικοινωνία - Απόρρητο - Ασφάλεια

(Θα βρείτε τις αναρτήσεις και τα σχόλια
στο κάτω μέρος της σελίδας)


Καλώς ήρθατε!

Επιτρέψτε μου να επισημάνω για όλους τους επισκέπτες τα παρακάτω:

1. Δυστυχώς, όταν αφήνετε σχόλιο και δεν συμπληρώνετε το email σας στο κατάλληλο πεδίο, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να επικοινωνήσω μαζί σας, αλλά πρέπει να περιμένω και να ελπίζω ότι θα ξαναμπείτε εδώ και ότι θα βρείτε την απάντησή μου (ανάρτηση ή σχόλιο).

2. Σας παρακαλώ, όλους όσους αφήνουν σχόλιο, να
γράφετε το email σας, ώστε να μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας. Σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιήσω το email σας, και αυτό που θα φαίνεται στο σχόλιο είναι μόνο το όνομα που εσείς θα δηλώσετε.

3. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να γράψετε το email σας στο κατάλληλο πεδίο, σας παρακαλώ να το γράφετε μέσα στο σχόλιο. Όλα τα σχόλια αναθεωρούνται πριν εγκριθεί η δημοσίευση τους, κι έτσι αν γράψετε εκεί το email επικοινωνίας σας, θα έχω τρόπο να επικοινωνήσω μαζί σας προσωπικά και δεν πρόκειται να δημοσιευτεί το email σας.

4. Το email μου για επικοινωνία είναι u_email_us(at)yahoo.com, όπου αντί το(at)θα βάλετε το @ (παπάκι) [για λόγους ασφαλείας και αντι-spam η διεύθυνση γράφτηκε εδώ με (at)].

5. Σχετικά με την αλληλογραφία μας, θα ήθελα να επισημάνω δυο πολύ σημαντικά πράγματα.
<> Το ένα είναι ότι η αλληλογραφία μας είναι αυστηρά μεταξύ μας.
Ποτέ δεν δημοσιεύονται γράμματα χωρίς την συγκατάθεση σας.

<> Το δεύτερο είναι ότι ακόμα και όταν συμφωνείτε να δημοσιευτούν τα γράμματα σας, τότε αφενός σας ζητώ να επιλέξετε ένα ψευδώνυμο και από την άλλη αφαιρούνται από το γράμμα οποιεσδήποτε πληροφορίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έστω και υποψίες για την ταυτότητα σας.

Γνωρίζω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να
τηρείται το απόρρητο της αλληλογραφίας και ιδίως σε ένα τέτοιο θέμα όπως η πλαστική αισθητική επέμβαση.

Η συμμετοχή σας στο ιστολόγιο αυτό, η επικοινωνία σας μαζί μου δεν λειτουργεί 'ή όλα ή τίποτα'. Εννοώ, ότι το να επικοινωνήσετε μαζί μου δεν σημαίνει ότι σώνει και ντε θα πρέπει να δημοσιευτούν αυτά που λέμε μεταξύ μας.

Οπότε, σας π α ρ α κ α λ ώ μην διστάζετε να επικοινωνήσετε με τον φόβο ότι θα δημοσιευτούν αυτά που θα πούμε. Αυτό θα γίνει ΜΟΝΟ αν ΕΣΕΙΣ το επιτρέψετε. Απλά, πάντα λέω ότι τα γράμματα βοηθούν και άλλους αναγνώστες-ενδιαφερόμενους.


Σας ευχαριστώ που είστε εδώ!

Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Από Anna206 - από τη δοκιμή ενθεμάτων μέχρι την επέμβαση αυξητικής στήθους και λιποαναρρόφησης

5 Φεβρουαρίου 2008

Εlaba tin apantisi sou kai se euxaristo poli gia auto...!!I plastikos mou edose ta enthemata na ta paro spiti kai na ta dokimaso apo 300-350cc alla den katalaba kai polla..mou edixe kai photos apo roigoumenes douleies tis alla oi perissoteres eixan balei 300..Mou eipe omos oti eimai psili kai exo megales plates kai tha itan io kalo na balo ta 350..Basika psiloagxonomai giati den thelo na einai kai poli megalo giati mia zoi exo sinithisei sto mikro..Episis tha mou kanei kai mastopoixia(anorthosi) giati to stithos mou einai poli pesmeno(o basikos logos pou piga itan autos).. Ithela na se rotiso kai kati allo.....Ti gnomi exeis gia ti lipoanarofisi????Exei apotelesmata??Exo kales analogies sta podia alla exo poli entono psomaki kai me periorizei arketa....Exo akousei diafora kai psilofobamai..



Απάντηση 12 Φεβρουαρίου 2008

Καλησπερα Anna206,


Είσαι σίγουρη ότι δεν κατάλαβες και πολλά με τα ενθέματα;... Νομίζω ότι αυτό που έκανε η γιατρός σου είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις. Μπορείς να φορέσεις ένα στηθόδεσμο και να τα βάλεις από μέσα. Μετά φόρεσε μια μπλούζα από πάνω ή το αγαπημένο σου ρούχο για να δεις περίπου πως θα είσαι. Εγώ που δεν είμαι όσο ψηλή είσαι εσύ έβαλα 380cc και το στήθος πραγματικά...χάθηκε. Να σκεφτείς ότι όταν πήγα να αγοράσω τα νέα μου εσώρουχα η υπάλληλος είπε στην αρχή ότι δεν έχω μεγάλο στήθος οπότε η 'κουπ' ενός στηθόδεσμου θα μου έστρωνε. Μετά με είδε με φορεμένο το στηθόδεσμο και είπε ' α, τελικά έχεις στήθος'. Το μέγεθος του στήθους είναι πολύ προσωπική υπόθεση. Εγώ θα εμπιστευόμουν την άποψη του πλαστικού χειρουργού. Όπως σου είπα, πρώτα αυτοί δεν θέλουν να δημιουργήσουν ένα δυσανάλογο στήθος. Θέλουν το σώμα μετά την όποια επέμβαση να είναι αναλογικό και αρμονικό.


Όσο για τη λιποαναρρόφηση, κάποιες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ και εδώ. Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά θεωρώ ότι όταν ο πλαστικός χειρουργός είναι καταρτισμένος μπορεί να κάνει την επέμβαση όπως πρέπει. Εξάλλου, θεωρώ την αυξητική στήθους πιο δύσκολη επέμβαση. Ίσως αυτά που έχεις ακούσει είναι για λιποαναρροφήσεις που γίνονται στα ιδιωτικά ιατρεία και καλά και άλλα τέτοια. Αν εμπιστεύεσαι τη γιατρό σου, γιατί όχι και για τη λιποαναρρόφηση; Συζήτησε μαζί της τι θέλεις να διορθώσεις και αν η λιποαναρρόφηση θα σου προσφέρει τη λύση που θέλεις. Πιστεύω πως το καλό είναι να κάνουμε αυτές τις πλαστικές αισθητικές επεμβάσεις που θα διορθώσουν με τον τρόπο που θέλουμε το 'πρόβλημα' που έχουμε.


Για ό,τι άλλο σχετικό θέλεις να μιλήσουμε, είμαι στη διάθεση σου.


Φιλικά, Νέλη.

23 Φεβρουαρίου 2008

Έλαβα και το τελευταιο μήνυμα....Σ' ευχαριστώ που απαντάς στα μηνυματά μου!!!!Θέλω να σου πω ότι πριν 10 μέρες έκανα την επέμβαση και πήγε καλά αν και ήμουν λίγο χάλια την πρωτη μέρα εξαιτίας της νάρκωσης.Έκανα λιποαναρρόφηση και αυξητική στήθους και η επέμβαση διέρκησε πάνω απο 5 ώρες..Τα αποτελέσματα είναι αρκετα ικανοποιητικά αν και σε μικρό χρονικό διάστημα.Αν χρειαστείς κάποια πληροφορία μη διστάσεις να μου στείλες!!Θα χαρώ να σου λύσω κάθε σου απορία,δικιά σου ή των αναγνωστριών σου...

Φιλικά

Anna206

Απάντηση 1 Μαρτίου 2008

Καλησπέρα Anna206,


και πολλά συγχαρητήρια. Αρχικά, να διευκρινίσω ότι είναι χαρά μου να επικοινωνώ με γυναίκες που θέλουν να ή/και κάνουν επεμβάσεις πλαστικής, οπότε δε χρειάζεται να με ευχαριστείς .

Όσο για την εγχείριση και τη νέα σου εμφάνιση, αν και ίσως να δυσκολεύεσαι τις πρώτες ημέρες, να είσαι σίγουρη ότι κάθε μέρα θα είναι και καλύτερα. Και η λειτουργικότητα σου θα βελτιώνεται, και η νέα σου εμφάνιση θα είναι όλο και πιο φυσική.

Χάρηκα πολύ που είχα νέα σου μετά την εγχείριση σου, όπως και που προσφέρεσαι να λύσεις σχετικές απορίες που θα προκύψουν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, και φαντάζομαι ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν γυναίκες που θα θελήσουν να μάθουν λεπτομέρειες για τη λιποαναρρόφηση. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσες να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες για την αυξητική στήθους που έκανες, όπως το μέγεθος, σχήμα και υφή του ενθέματος, το μέρος της τομής, τη θέση των ενθεμάτων, αν κάνεις μασάζ κτλ, και για τη λιποαναρρόφηση, σε ποιο σημείο του σώματος σου έκανες τελικά την εγχείριση, την ποσότητα λίπους που αφαιρέθηκε, τη διαδικασία της αποθεραπείας κτλ.

Καταλαβαίνω, ότι είναι νωρίς ακόμα και ότι ίσως δεν έχεις γενικότερα το χρόνο να γράψεις με λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, αν μπορέσεις και βρεις το χρόνο και τη διάθεση, θα χαρώ να ξαναέχω νέα σου. Και φυσικά, για οποιαδήποτε απορία των αναγνωστριών, θα σε ενημερώσω.

Σε ευχαριστώ και πάλι που επικοινωνείς μαζί μου, και μοιράζεσαι την προσωπική σου αυτή εμπειρία. Σου εύχομαι καλή, εύκολη και γρήγορη ανάρρωση. Πέρα από τις πληροφορίες που ζητώ, αν θελήσεις εσύ να μάθεις, να ρωτήσεις ή απλά να συζητήσεις κάτι σχετικό, είμαι στη διάθεση σου.


Να είσαι καλά,

Nele

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου